Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Επανομή-Παναχαΐκή 2-2

Θετικές εντυπώσεις άφησε η Επανομή στο πρώτο δύσκολο φιλικό με αντίπαλο την Παναχαΐκή. 2-2 το τελικό αποτέλεσμα με την Επανομή να κυριαρχεί στο 1ο ημίχρονο και την Παναχαΐκή στο 2ο. Τα γκολ για την Επανομή πέτυχαν οι: Μπεκιάρης 30',με πέναλτι που κέρδισε ο Μπούτρικς μετά από εξαιρετική ενέργεια και Τάσσιο 37' με έξυπνη εκτέλεση φάουλ παρόμοια με αυτή στο προηγούμενο φιλικό με τα Κύμινα. Τα γκολ για την Παναχαΐκή πέτυχαν οι :Ντίνας και Φουρτάδο, ενώ ο ίδιος παίχτης δεν μπόρεσε να νικήσει το Σάββα Ταταρίδη από τα 11 βήματα στο 65', ο νεαρός τερματοφύλακας με διπλή προσπάθεια διατήρησε το ισόπαλο αποτέλεσμα. Το παιχνίδι παρακολούθησαν λίγοι φίλαθλοι ανάμεσα τους ο πρόεδρος της ομάδας αλλά και ο παίχτης του Άρη Θανάσης Κανούλας (πέρυσι αγωνίζονταν στην Επανομή). 

Αρχική ενδεκάδα:Φιρινίδης, Πεχλιβανίδης,Καραμανλής, Μωραϊτης (υπο δοκιμή), Παπαστεργίου,Κάτσε,Γεωργιάδης(c),Ναλμπάντης,Μαυροματίδης,Μπεκιάρης,Τάσιο 
ενώ αγωνίστηκαν και οι:Ταταρίδης, Χουνουζίδης, Καρλάο, Γκέσιος, Μπούτρικς, Δεμιρτζόγλου, Τζούνιορ, Ασλανίδης, Κουλίδης, Τιάγκο, Τράκις, Δανίδης και Μπαλασάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου