Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Διαπρέπουν παλιοί γνώριμοι της Επανομής!

Σε ομάδες Α' και Β' Εθνικής ακόμα και στο εξωτερικό διαπρέπουν ποδοσφαιριστες που πριν λίγους μήνες η χρόνια φορούσαν την Φανέλα της Αναγέννησης.

ΠΑΤΡΙΚ ΟΓΚΟΥΝΣΟΤΟ  (ΟΛ.ΒΟΛΟΥ)
Ο 30χρονος Νιγιριανός επιθετικός είναι αυτή την στιγμή πρώτος σκόρες της Football League μετρώντας 10 γκολ χωρίς μάλιστα χωρις να έχει εκτελέσει ένα πέναλντι και έχει βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα του Βόλου στην ανοδική πορεία που καταγράφει. Ο Ογκουνσότο έπαιξε το πρώτο φετινό εξάμηνο και πέτυχε αρκετά γκολ με την ομάδα της Επανομής και αγαπήθηκε ιδιαίτερα.

 ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΕΣΙΟΣ (ΚΕΡΚΥΡΑ)
Ο Γκέσιος πριν λίγο καιρό πείρε μεταγραφή απο τον Άρη στην Κέρκυρα και δείχνει ικανός να βοηθήσει αρκετά την ομάδα έχει σημειώσει ήδη 3 γκολ ( το ένα κόντρα στον ΠΑΟΚ), μάλιστα τα δύο στον ίδιο αγώνα που έδωσαν την νίκη επί του Πανιωνίου.Πέρυσι ήταν πρώτος σκόρερ για την ομάδα της Επανομής με 6 γκολ!



ΛΑΖΑΡΟΣ ΦΩΤΙΑΣ (ΠΑΡΜΑ)
Μεταγραφή που συζητήθηκε πολύ στην Επανομή και όχι μόνο ήταν αυτή του Λάζαρου Φωτιά. Ο 21χρονος αμυντικός δεν μπόρεσε να μπεί στο κλιμα της ομάδας της Επανομής και τον Δεκέμβριο πήρε μεταγραφή για το Καμπιονάτο. Αυτή την στιγμή ο Φωτιάς έχει δωθεί δανεικός για 6 μήνες στην πρώτη κατηγορία της Ουγγαρίας στη Ρακόκζι για να επιστρέψει απο το καλοκαίρι και να κάνει προετοιμασία με την Πάρμα.




ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΕΙΝΟΠΑΠΑΣ(ΛΑΡΙΣΑ)
Πρώτος σκόρες στην Λάρισα είναι αυτή τη στιγμή ο Θανάσης Δεινόπαπας που την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με την φανέλα της Επανομής σχεδόν σε όλα τα ματς και βοήθηση σημειώνοντας μάλιστα αρκετά γκολ. Ο νεαρός χαφ έχει σημειώσει 5 γκολ, το ένα μάλιστα κόντρα στην Επανομή




ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΝΟΥΛΑΣ(ΟΦΗ)
Στον τρίτο σταθμό της καριέρας του βρίσκτε ο Θανάσης Κάνούλας ο οποίος πήρε μεταγραφή το χειμώνα από τον Άρη στον ΟΦΗ. Ο 21 χρονος Επανομίτης επιθετικός πέρνει ήδη χρόνο συμμετοχής και αναμένετε να καθιερωθεί στην ομάδα της Κρήτης με την οποία έχει υπογράψει συμβόλαιο 2.5 ετών.
Στον ΟΦΗ βρίσκεται επίσης και ο Γρηγόρης Κυζιρίδης που αγωνίζοντας στο πρώτο φετινό μισό στην Επανομή αλλά και ο Κουρδάκης που έπεξαι για δύο χρόνια στην ομάδα


 ΕΡΓΚΟΥΣ ΚΑΤΣΕ (ΠΑΟΚ)
Όταν ήρθε πέρυσι ως δανεικός απο τον ΠΑΟΚ για να πάρει παιχνίδια κανέις δεν περιμενε ότι φέτος θα αποτελεί βασικό στέλεχος στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο 20 χρονος παίζει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια και τα πηγενει εξαιρετικά ως τώρα

Επίσης στον Ηρακλη αγωνίζονται οι:Γκέρμαν Νταντίδης και Δημήτρης Τσερκέζος, Στην Λάρισα επίσης οι Φιρινίδης και Χασομέρης. Αρχηγός στον Πιερικό είναι ο Κώστας Αποστολίδης και πολλοί ακόμα συνεχίζουν κάνοντας καλή καριέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου